woensdag 9 maart 2016

Waar, wat, hoe laat ?

Komen nogal wat vragen binnen over locaties en tijden, bij deze: 

We starten om 12:00u met de keuring van de versiering op het Zwarteplein, aan de Dijkstraat dit is tegenover het sportveld van voetbalclub ZSC.
Benaming Zwarteplein komt overigens uit de volksmond (niet te vinden op Googlemaps)
    
Om 12:30 de rit naar het strand voor het voetenwassen, stoet loopt via Elkerzeeseweg en Rampweg naar de Brouwersdam. Ter hoogte van beachclub Perry’s gaan de paarden het strand op (dit is allemaal wel te “Googlen”)
Bij Perry’s staat er wat klaar voor de ruiters.

In principe dezelfde weg terug naar Scharendijke waarbij er een stop wordt gemaakt bij Cafetaria Duikplaats ’t Koepeltje.

Om 14:00u de rondrit door het dorp, grofweg via Dijkstraat, Dorpstraat en Platteweg richting de Putmeet voor een stop daarna richting Molen de Lelie. Via Elkerzeeseweg terug naar het dorp langs eethuis Schouwen. Harmonievereniging Nut en Uitspanning zal de ruiters voorgaan. 

Om 15:30u een toespraak van een afgevaardigde van Gemeente Schouwen-Duiveland, locatie Dorpstraat. Aansluitend ringsteken en prijsuitreiking.

Hierna kunt U bij de lokale horeca terecht voor de ApresStrao met diverse bandjes/artiesten. Voor wie zijn “zakken vol” heeft maar kampt met een lege maag zijn er diverse eetgelegenheden open. 

Voor de kinders is er een boemeltrein met een rit naar het strand en een rit achter de stoet aan door het dorp.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten